Gem de visine cu zmeura si menta

de susu in Dulceata / Gem, 1 Iul 2013 | 7043 vizualizari

 

o combinatie minunata si o aroma deosebita datorita zmeuricii

 

INGREDIENTE

  • 1 kg visine (750 gr fara samburi)
  • 275 gr zmeura(un pahar mare de plastic)
  • 1 lamaie
  • 500 gr zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de visine cu zmeura si menta:

Visinele fara samburi se acopera cu zaharul si se dau la rece pentru cateva ore. O parte din ele se mixeaza si restul se lasa intregi. Punem pe foc sa fiarba si dupa cateva minute adaugam lamaia si zmeura mixata partial sau zdrobita cu furculita. Puteti pune doar 300 gr zahar peste fructe si dupa ce a scazut vedeti daca se leaga sau mai trebuie zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de visine cu zmeura si menta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Dya Daniela Andrei 1

01.07.2013, 12:12

Minunat!

Simona, menta da un gust minunat dulcetei! Am facut si eu dulceata de visine cu menta! Merita incercata!

susu 1

02.07.2013, 08:13

Dya menta este pentru decor insa am folosit-o la celelalte gemuri cu visine, ii da un fresh deosebit si merge de minune visina cu menta insa aici am vrut sa fie zmeura regina, sa nu-i taie gustul binenteles ca poti pune si menta daca vrei

Krystyan Trendy 1

01.11.2013, 06:49

delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
GEM DE VISINE